"Yay! Senangnya nak Dapat Duit Raya dari Annas Easkey"

Monday, August 13, 2012 Baby Bee 2 Comments

Raya nak dekat dah ney....so saje2 je..bace thread blogpost Annas terus nak buat blogpost la..habes Annas nak bagi duwet raya tu..untung2..tak dapat snap gambo oleh Annas dapat duwet raya pon takpo....okey sebelom nak mula thread meh le bercerita pasal raya sikit2 ek....taun ni den tak beraya kat JB.....den balik Besut umah En hubby..perasaan camne...camtu la gamoks nyer kan..takde rase ape g....tapi kalau la dpt pakai baju beraya cam gamba2 Annas shoot to..marbeles la tawon ni.....hahahaha okey ....cerita pasal Annas la sebabnya name pon nak duit raya die kan..( ya allah asik sebot2 je..org kate kalo sebut 100 kali musti dapat..) Annas please take not hokeyh..


Saya suke Annas Easkey kerana....die selamba kodoks. (opps annas kodoks tu maknanya awk selamba laaa) saya suke bace thread die....rase cam puas hati je...rasa cam sy pulak tukar jadik annas tengah shoot model...Lama dah saya pollow die ....munkin sebabnya ape2 kene mengena ngan Johor memang melekat die hati..annas kan studi Uitm Segamat kan ...( hisy kalao fakta ni seme salah ...mintak mahap ampun yerk....jari den yang bulat2 cam biskot ni dihulur...sebab den ni pelupa). Annas tak penah meninggi diri...gamba kerlass macam majalah Vogue..tapi orgnya kalau tulis blogs memang selamba..kalau suke cakap suke...and die siap bagi peluang lagi .....sy memang suke la..die selalu bagi peluang untuk org biase2 mcm sy macam awk tu untuk amik jugak gambo..tapi sy belom penah g try le..malu pon ader..dah la tak pandai bergaya..masalah tuh.....

Baju Raya saya tahon ni berwarna MERAH mak ngah....terus terang...saya tahun ni tahun sederhana (sebab tu mau duit raya lebih ni) satu je kot baju raya or mybe dua..masalahnyer tukang jahit cam kompiden je siap...padahal kain sy tu die tak bukak g...kenape suke warna merah..selame ni...sy tak bape suke warna terang2..tapi disebabkan asik kaler pink je..jadik tawon ni..warne merah la...merah2 ..membara cam semangat sy taon ni..membara ...

Kata-kata semangat buat Annas Easkey.....time kasih Annas sebab selalu buat sy tau informasi baru tentang fashionista di Malaysia ni....Keep up the Good Job Hokay.....jadik je diri awak macam sekarang ni..sebab kite ni org Melayu selalu down to earth...kalau Annas berjaya sampai ke seluruh dunia ni yang paling penting dalam hidop ni adalah membahagiakan famili kita..kawan2 kita and of course selalu ingat pada Allah yang beri segala rezki...munkin kita takkan pernah terserempak di mana-mana tapi kata-kata blogs Annas selalu sy simpan dalam hati....sebab satu hari nanti..saya pon nak berjaya cam Annas and still be down to earth bout it.....Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Annas Easkey....


You Might Also Like

2 comments:

ef.ae said...

looking forward to Raya too! going to be so much fun!

Baby Bee said...

er. ae here me wishing you a glorious and happiest Raya ever yerk...semoga Raya ni diserikan dengan macam2 kebahagiaan le..heheheh